Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

EEN ELEKTRISCHE HAARD KOPEN ALS ALTERNATIEF VOOR HOUT

Elektrische haarden worden steeds populairder als alternatief voor traditionele houtkachels of gaskachels, en om goede redenen. Hier zijn enkele overwegingen waarom je zou moeten overwegen om een elektrische haard aan te schaffen:

  • Milieuvriendelijkheid: In vergelijking met houtkachels of gaskachels zijn elektrische haarden over het algemeen milieuvriendelijker. Ze stoten geen schadelijke dampen of uitlaatgassen uit, waardoor ze een duurzamere keuze zijn voor verwarming.
  • Veiligheid: Elektrische haarden zijn over het algemeen veiliger dan traditionele haarden. Omdat ze geen open vlammen hebben, is er minder risico op brand. Ook zijn er geen brandbare materialen zoals hout of gas nodig, waardoor het risico op brand in huis wordt verminderd.
  • Gemak: Het gebruik van een elektrische haard is eenvoudig en gemakkelijk. Je hoeft geen hout te verzamelen of gasflessen te vervangen. Met een druk op de knop kun je de haard aan- of uitzetten en de warmte regelen, wat zorgt voor ultiem gebruiksgemak.
  • Efficiëntie: Elektrische haarden zijn vaak efficiënter dan traditionele haarden als het gaat om het verwarmen van een ruimte. Ze kunnen gerichter warmte afgeven en hebben vaak ingebouwde thermostaten om de temperatuur te regelen, wat resulteert in een betere warmteregeling en lagere energiekosten.
  • Esthetiek: Moderne elektrische haarden zijn ontworpen met oog voor esthetiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van klassiek tot eigentijds, en kunnen worden aangepast aan de inrichting van je huis. Bovendien bieden ze vaak realistische vlammeneffecten die de sfeer van een echte haard nabootsen, zonder de rompslomp van het bijhouden van brandstof.
  • Veelzijdigheid: Elektrische haarden zijn veelzijdig in hun installatieopties. Omdat ze geen rookkanaal nodig hebben, kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd op verschillende locaties in huis, zoals in een slaapkamer, woonkamer of zelfs in een appartement zonder schoorsteen.

Al met al bieden elektrische haarden een aantrekkelijk alternatief voor traditionele hout- en gaskachels, met voordelen op het gebied van milieu, veiligheid, gemak, efficiëntie, esthetiek en veelzijdigheid. Als u op zoek bent naar een verwarmingsoplossing die zowel praktisch als stijlvol is, kan een elektrische haard de perfecte keuze zijn voor uw huis.

Een houtkachel kopen: m-design Luna 1150H Diamond Plus

EEN SELECTIE VAN ONZE ELEKTRISCHE HAARDEN

Wilt u meer inspiratie opdoen alvorens u een nieuwe elektrische haard gaat kopen? Onderstaand hebben wij al een kleine selectie elektrische haarden voor u gemaakt. Een compleet overzicht van alle merken en modellen kunt u vinden op de speciale elektrische haarden pagina.

 

PROFESSIONEEL ADVIES

Wilt u zich uitgebreid en professioneel laten adviseren alvorens u een elektrische haard gaat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar om alle ins en outs van de elektrische haard met u te bespreken.

Vul het formulier* in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Barneveld.

*Lees hoe wij omgaan met de
door u ingevulde gegevens in de privacyverklaring

EEN AFSPRAAK MAKEN