Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Over Kusk

Kusk is dé specialist op het gebied van houthaarden, elektrahaarden, gashaarden en houtgestookte CV. Wilt u een haard aanschaffen, dan hebben wij een uitgebreid assortiment houthaarden en gashaarden voor u opgesteld in onze showroom. Kusk heeft eigen vakbekwame en EVIS gecertificeerde monteurs in dienst met allen ruime ervaring in het installeren van haarden & kachels. Daarom mag u van ons een stuk vakmanschap en hoogstaande kwaliteit verwachten. Onder het motto zekerheid én vertrouwen ontzorgen wij u waar mogelijk!

Al sinds 2000 uw specialist

Een stukje geschiedenis

De naam Kusk is een speelse combinatie van ‘Custom-made’ de kus van de slogan ‘sfeermakers om te zoenen’ én een Scandinavisch tintje. 
Wat Kees van de Bunt ooit in 2000 is begonnen als eenmanszaak in de schuur op de boerderij van zijn ouders is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf van 450 vierkante meter én 12 personen rijker. 

26 juni 2000 E Kees van de Bunt begint met de verkoop van kachels in een schuur bij zijn ouders en in 2003 verhuist hij vanwege groei naar een pand in Barneveld. Er zijn 4 medewerkers in dienst.
2010 E Kusk opent een gloednieuw pand aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld. De showroom wordt aangevuld met een magazijn en werkplaats. Er werken 12 personen. Alles bevindt zich onder één dak en in eigen beheer.

Showroom

Midden op de Veluwe – in Barneveld – is Kusk in een opvallend pand gevestigd. Op circa 600 vierkante meter biedt Kusk een zeer royaal assortiment aan gas- en houtgestookte haarden en kachels, pelletkachels, speksteen haarden, houtgestookte CV-haarden én elektrische kachels. In de riante toonzaal – verspreid over twee etages – staan ruim 125 actuele opstellingen gepresenteerd. Van de 125 toestellen branden er circa 70. Zo krijgt u als bezoeker een reëel beeld van ons product. Onze goed opgeleide verkoopadviseurs staan voor u klaar met adviezen. Vanzelfsprekend zijn zij op de hoogte van de állerlaatste woontrends!

Erkend lid

Kusk is sinds jaren lid van het NHK (Nederlandse Haarden- & Kachelbranche). Alle diensten & leveringen vallen onder de richtlijnen van het NHK. Dit is wel zo vertrouwd!

Onze monteurs

Kusk heeft vanaf de start geïnvesteerd in monteurs. Installaties worden dan ook verzorgd door eigen monteurs. Op elke bus is een hoofdmonteur aanwezig. Zij beschikken stuk voor stuk over het vakdiploma sfeerverwarming (NHK).

Onze merken