Service & Onderhoud

Het bieden van goed onderhoud en het verlenen van hoogstaande service kenmerken Kusk. Daarom beschikt Kusk over een eigen hoogwaardig onderhoudssysteem.

 

Bij het onderhoud worden alle belangrijke brander- en ontsteekpunten van uw gashaard gecontroleerd, worden de brander en alle gevoelige delen grondig gereinigd en indien gewenst zullen wij de ruit(en) ook reinigen. Mochten er een of meer onderdelen aan vervanging toe zijn heeft de monteur deze in de meeste gevallen altijd bij zich.

 

U kunt kiezen uit meerdere vormen van onderhoud.

Onderhoud wordt uitsluitend uitgevoerd aan toestellen welke door een erkend dealer zijn geïnstalleerd. Het onderhoud zal worden uitgevoerd volgens de werkbon welke de monteur met zich mee zal nemen.

Indien de afstand meer dan 25 km van onze winkel bedraagt, dan wordt een aangepast tarief berekend.

 

Bij specials of uitzonderlijke afmetingen behoud Kusk zich recht voor om aangepast tarief te berekenen.

 

Jaarlijks komt één van onze vakkundige monteurs langs voor controle en onderhoud aan uw gastoestel zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Wenst u een storing te laten verhelpen, dan voeren wij dit uit conform onze tarievenlijst.

Onderhoud aan pelletkachels

Ook als het gaat om kachels op pellets heeft Kusk eigen onderhoudsmonteurs in dienst. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om voor onderhoud aan pelletkachels een speciaal onderhoudscontract af te sluiten. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

* Indien gewenst informeert u naar onze leveringsvoorwaarden