Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Service & Onderhoud

Het bieden van goed onderhoud en het verlenen van hoogstaande service kenmerken Kusk. Daarom beschikt Kusk over een eigen hoogwaardig onderhoudssysteem.

 

Bij het onderhoud worden alle belangrijke brander- en ontsteekpunten van uw gashaard gecontroleerd, worden de brander en alle gevoelige delen grondig gereinigd en indien gewenst zullen wij de ruit(en) ook reinigen. Mochten er een of meer onderdelen aan vervanging toe zijn heeft de monteur deze in de meeste gevallen altijd bij zich.

 

U kunt kiezen uit meerdere vormen van onderhoud.

Onderhoud wordt uitsluitend uitgevoerd aan toestellen welke door een erkend dealer zijn geïnstalleerd. Het onderhoud zal worden uitgevoerd volgens de werkbon welke de monteur met zich mee zal nemen.

 

Storing aan uw Barbas Bellfires haard?

Heeft u een storing aan uw Barbas Bellfires haard? Klik hier voor de meest gestelde vragen, en oplossingen, met betrekking tot uw Barbas Bellfires gashaard.

Indien de afstand meer dan 25 km van onze winkel bedraagt, dan wordt een aangepast tarief berekend.

 

Bij specials of uitzonderlijke afmetingen behoud Kusk zich recht voor om aangepast tarief te berekenen.

 

Jaarlijks komt één van onze vakkundige monteurs langs voor controle en onderhoud aan uw gastoestel zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Wenst u een storing te laten verhelpen, dan voeren wij dit uit conform onze tarievenlijst.

Onderhoud aan pelletkachels

Ook als het gaat om kachels op pellets heeft Kusk eigen onderhoudsmonteurs in dienst. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om voor onderhoud aan pelletkachels een speciaal onderhoudscontract af te sluiten. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

* Indien gewenst informeert u naar onze leveringsvoorwaarden


Uw haard niet bij Kusk Haarden & Kachels aangeschaft?

Wanneer uw haard niet bij Kusk Haarden & Kachels is aangeschaft wordt eerst een nulmeting uitgevoerd alvorens wij werkzaamheden aan uw haard mogen verrichten. De kosten voor deze nulmeting bedragen € 181,- incl. BTW binnen 20 km. van Barneveld. Bij afstanden tussen de 20 en 50 km. van Barneveld geldt een toeslag van € 44,- incl. BTW. In deze meting controleren we of alles netjes conform regelgeving is aangesloten, of voor de installatie juiste materialen zijn gebruikt en wordt de algehele staat van de installatie en het toestel opgenomen.

Wanneer wij onjuistheden constateren behouden wij ons het recht voor om geen verdere werkzaamheden te verrichten en/of uw installatie buiten gebruik te stellen. De kosten van € 181,- incl. eventuele toeslag voor de afstand zijn desondanks wel van toepassing. De kosten voor de nulmeting dienen voorafgaand aan de werkzaamheden voldaan te worden.

CO-certificering
Kusk Haarden & Kachels is een CO-gecertificeerd bedrijf.