Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

EEN HOUTKACHEL KOPEN VOOR WARMTE EN STIJL

Wilt u uw huis gezellig maken met een charmante houthaard? Zoek niet verder! Bij ons vindt u de ideale houtkachel die niet alleen warmte brengt, maar ook stijl toevoegt aan uw interieur.

Onze houthaarden zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden ze een efficiënte en duurzame manier om uw huis te verwarmen. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of een moderne twist, wij hebben de perfecte houthaard voor uw smaak en verwarmingsbehoeften.

WAAROM EEN HOUTKACHEL KOPEN?

  • Warmte-efficiëntie: Onze haarden zijn ontworpen om maximale warmte te leveren met minimale brandstof, waardoor u energie en geld bespaart.
  • Stijlvol design: Van traditioneel tot eigentijds, onze houthaarden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen om perfect in uw interieur te passen.
  • Milieuvriendelijk: Met hoge rendementen en lage emissies dragen onze kachels bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving.
  • Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan, bieden onze houtkachels jarenlang betrouwbare prestaties en comfort.

Wacht niet langer met een houtkachel kopen! Ontdek nu ons assortiment houtkachels en transformeer uw huis in een warme en gastvrije plek.

Een houtkachel kopen: m-design Luna 1150H Diamond Plus

EEN SELECTIE VAN ONZE VRIJSTAANDE HOUTKACHELS

Wilt u meer inspiratie opdoen alvorens u een nieuwe houtkachel gaat kopen? Onderstaand hebben wij al een kleine selectie vrijstaande haarden voor u gemaakt. Een compleet overzicht van alle merken en modellen kunt u vinden op de speciale vrijstaande haarden pagina.

OP ZOEK NAAR EEN INZET- OF INBOUWHAARD?

Inbouwhaarden of inzethaarden zijn er in vele vormen. Zo kunnen deze haarden een breed vuurbeeld hebben maar zijn er ook die een heel hoog vuurbeeld hebben. Ook zijn er legio opties de haard in te bouwen waardoor deze inbouwhaarden altijd een uniek element in uw interieur zijn. Kijk voor meer inspiratie en inbouwhaarden eens
hier.

MAATWERKHAARDEN, OP MAAT VOOR U GEMAAKT!

Er kunnen situaties zijn waarin een standaard vrijstaande houthaard of inzethaard niet toereikend is om aan uw verwarmingswensen te voldoen. Als leverancier van het bekende merk Buntfires kunnen wij op maat gemaakte haarden leveren. Deze haarden worden op locatie bij u ingemeten en vervolgens handmatig in de fabriek in Barneveld geassembleerd. Op deze manier heeft u altijd een unieke haard die volledig aan uw eisen voldoet.
  

PROFESSIONEEL ADVIES

Wilt u zich uitgebreid en professioneel laten adviseren alvoren u een houtkachel gaat kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze vakkundige adviseurs staan voor u klaar om alle ins en outs van de houtkachel met u te bespreken.

Vul het formulier* in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Barneveld.

*Lees hoe wij omgaan met de
door u ingevulde gegevens in de privacyverklaring

EEN AFSPRAAK MAKEN