Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Gaskachels, een mooie houtvlam zonder overdadige warmte

Naast houtkachels heeft Kusk ook een uitgebreid assortiment gaskachels van diverse merken. Deze kachels zijn de perfecte oplossing in de goed geïsoleerde nieuwbouwhuizen van tegenwoordig.

 

De kachel is direct op temperatuur en aan te sluiten op bestaande domotica en daardoor dus met een afstandsbediening te bedienen. Een ander voordeel is dat u, in tegenstelling tot een houtkachel, geen hout hoeft te kloven en de verbanding schoner is.

Gaskachels lenen zich perfect om in meubels te worden ingebouwd. Hierdoor wordt de kachel samen met het meubel een aanwinst voor uw interieur. De trend op dit moment is een moderne afwerking met betonstuc of betonciré in warme, natuurlijk tinten. Bekijk hieronder ons assortiment aan gaskachels. 

 

Wilt u een gaskachel kopen laat u dan vrijlbijvend adviseren door één van onze medewerkers. U bent daarvoor van harte welkom in onze showroom in Barneveld.