Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Duurzaam verwarmen met een houtgestookste CV

Houtgestookte CV is inmiddels niet meer weg te denken. Door de duurzame manier van verbranden kunt u fors geld besparen op uw gasrekening en ontlast u ook nog eens het milieu. Daarnaast geniet u van de warmte en sfeer van een houtkachel.

 

U kunt bij ons terecht voor: diverse modellen kachels met buffervaten en pompsets. houtkachels met solarpakketten (zonneboilers)
Een houtgestookte CV maakt over het algemeen deel uit van het reeds bestaande CV-systeem. Maar dit neemt niet weg dat de installatie ervan

complex en specialistisch werk is. Bij Kusk kunt u terecht voor advies tot montage en onderhoud. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs sluiten het systeem aan conform de hoogst geldende veiligheidsnormen. Daardoor bent u verzekerd van de meest optimale werking van uw installatie. 

 

Voor deze manier van verwarmen kan gebruik worden gemaakt van een aantrekkelijke subsidieregeling. De adviseurs van Kusk vertellen u daar graag meer over. Maakt u daarom snel een afspraak.