Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

Geniet van de warmte en sfeer van een moderne houtkachel.

Kusk is specialist op het gebied van verkoop en plaatsing van houtkachels door heel Nederland. Ook installeren wij het benodigde rookkanaal – in de volksmond ook wel schoorsteen genoemd – indien dat nodig is. Daardoor kunnen wij het gehele traject van offerte tot after-sales van uw haard volledig ontzorgen.

 

Bent u op zoek naar een haard die perfect past binnen uw interieur dan kunt u er ook voor kiezen om een houtkachel op maat te laten bouwen. Onze op maat gemaakte haarden worden in eigen beheer gebouwd en ontwikkelt

onder de naam Buntfires. Hiermee biedt Kusk de unieke mogelijkheid om in de bestaande stookopening een (hout)haard compleet op maat te vervaardigen. Hierdoor heeft u altijd een houtkachel die perfect past en vakkundig door onze gecertificeerde monteurs is geïnstalleerd.

 

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment aan houtkachels. Wilt u een open haard of houtkachel kopen laat u dan vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers. U bent daarvoor van harte welkom in onze showroom in Barneveld.